Wednesday, November 23, 2011

Perhatian

















Jangan Tertipu
Kita sering dengar orang menawarkan harga yang tinggi unttuk syiling yang mungkin bagi kita tak de nilai pun.. Jangan tertipu,sesetengah syiling tu tak dikeluarkan BNM pun sebab 2 dorang berani tawarkan harga yang tinggi. Tapi sesetengah kes,ada la yang betul..Kat bawh ni syiling2 yang dikeluarkan BNM dan tak dikeluarkan

1 sen : 1967,68,70,71,73,73cc,76,77,78,79,8 0,81,82,83,84,85,86,87,88,89,9 0,91,92,93,94,95,96,97,98,99,2 000,2001,2002,2003,2004,2005,2 006,2007,2008 & 2009 (TIADA SYILING 1 SEN DIKELUARKAN OLEH BNM PADA TAHUN :1969,1972,1974 & 1975) HARAP MAKLUM!!

5 Sen : 1967,68,71,73,76,77,78,79,80,8 1,82,85,88,89,90,92,93,94,95,9 6,97,98,99,2000,2001,2002,2003 ,,2005,2006,2007,2008 & 2009
(TIADA SYILING 5 SEN DIKELUARKAN OLEH BNM PADA TAHUN :1969,1970,1972,1974,1975,1983 ,1984 & 1986) HARAP MAKLUM!!

10 Sen :
1967,68,71,73,76,77,78,79,80,81,8 2,83,88,89,90,91,92,93,94,95, 96,97,98,99,2001,2002,2003,200 4,2005,2006,2007,2008 & 2009 (TIADA SYILING 10 SEN DIKELUARKAN OLEH BNM PADA TAHUN :1969,1970,1972,1974,1975,1984 ,1985,1986 & 1987) HARAP MAKLUM!!

20 Sen :
1967,68,69,70,71,73,76,77,78,79,80,81,82,88,89,90,91,92,93,
94,97,98,2000,2001,2002,,2004, 2005,2006,2007,2008 & 2009 (TIADA SYILING 20 SEN DIKELUARKAN OLEH BNM PADA TAHUN :1972,1974,1975,1983,1984,1985 ,1986,1995,1996 &1999) HARAP MAKLUM!!

50 sen :
1967,68,69 (Terbelah di tepi), 71,73,77,78,79,80,81,82,83,84, 85,86,87,88,89,90,91,92,93,94, 95,96,97,98,99,2000,2001,2002, 2003,2004,2005,2006,2007,2008 & 2009 (TIADA SYILING 50 SEN DIKELUARKAN OLEH BNM PADA TAHUN :1970,1972,1974,1975 & 1976) HARAP MAKLUM!!

http://bukulalispe.blogspot.com/2011/10/misteri-syiling-50sen-19751976.html

Senarai syiling edaran yg tidak dikeluarkan oleh Bank Negara Malaysia.
1 sen --> 1969, 1972, 1974, 1975.
5 sen --> 1969, 1970, 1972, 1974, 1975, 1983, 1984, 1986.
10 sen --> 1969, 1970, 1972, 1974, 1975, 1984, 1985, 1986, 1987.
20 sen --> 1972, 1974, 1975, 1983, 1984, 1985, 1986, 1995, 1996, 1999, 2003.
50 sen --> 1970, 1972, 1974, 1975, 1976, 2006.

______________________________
Senarai Keydate :
  • 1sen = 68 70 71 73 73 cc 76 76 bronze (rare)
  • 5 sen 71 77 97
  • 10sen 71 94 2003
  • 20sen 70 71 94
  • 50sen 69 95...semi keydate byk...92 93 94 96 84 85 86 87

4 comments:

  1. Salam

    Watermark pada gambar tu x cukup clear, x nampak pula link blog pada gambar tu....minta tolong bg link blog tersebut boleh?? :D

    Kesian owner blog tu, penat dia snap dan susun gambar tu satu per satu....

    Terima Kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. malu skit lah beb...berusahalah sendiri untuk diri sendiri jangan main jalan pintas jer,at least show some respect.

    ReplyDelete
  3. Macam pernah tengok je susunan gambar nie.... dimana ya???

    ReplyDelete